100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen CITROEN

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Kies je CITROEN model

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten.

Remklauw terugstellen auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Remklauw met 4 pistons

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remsystemen die stinken komt door overbelasting.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen