Remklauwen DACIA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De ontluchtingsnippel wordt een kwartslag losgedraaid. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remklauw terugstellen DACIA

Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De handremkabel bedient de handrem. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Bekijk ook alle dacia remklauwen op RemOnderdelen.nl