Remklauwen DACIA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw DACIA

Hiermee bedoelt men de remklauw. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers.

Aluminium remklauw auto

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.