Remklauwen DODGE

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken.

Remklauw terugstellen DODGE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Rofren, Lucas, Bosch en Zimmermann Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Bekijk ook alle dodge remklauwen op RemOnderdelen.nl