Remklauwen DODGE

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden.

Remklauw voor uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De APK let niet op de remvloeistof. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. De remklauw zit vast op de fusee van de auto.

Aluminium remklauw auto

Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.