WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen DODGE

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Kies je DODGE model

Geleidepennen voor remklauwen

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remklauw terugstellen auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Lucas, Jurid, Rofren, Pagid, ATE, Zimmermann, TRW, Bosch en ABS Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUMGCADILLACFIATFORD.

Remklauw met 4 pistons

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.


Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100% gratis retouren.
Veilig bestellen