Remklauwen HONDA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De remklauw zit vast op de fusee van de auto. Wij controleren altijd bij de HONDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd.

Aluminium remklauw auto

Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ontluchtingsnippel wordt een kwartslag losgedraaid.

Remklauw voor uw auto

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken.