Remklauwen HONDA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remklauw terugstellen auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Vastzittende remklauw

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Bekijk ook alle honda remklauwen op RemOnderdelen.nl