Remklauwen JAGUAR

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Wij controleren altijd bij de JAGUAR dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remklauw terugstellen auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. En soms dot3. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme.

Bekijk ook alle jaguar remklauwen op RemOnderdelen.nl