Remklauwen LDV

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw LDV

Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers.

Remklauw voor uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Je kunt bij ons betalen via {LIST}