Remklauwen LDV

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen LDV

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vastzittende remklauw

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remvloeistof is meestal dot4. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Bekijk ook alle ldv remklauwen op RemOnderdelen.nl