Remklauwen LOTUS

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen LOTUS

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle lotus remklauwen op RemOnderdelen.nl