Remklauwen LOTUS

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw LOTUS

Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Aluminium remklauw auto

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remvloeistof is meestal dot4. Er zijn ook achter-remklauwen, als daar dan ook remschijven gebruikt worden. De handremkabel bedient de handrem.