Remklauwen SAAB

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij controleren altijd bij de SAAB dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het kan zijn dat er bepaalde delen van de remklauw kapot zijn, zoals de rubbers.

Remklauw terugstellen auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage.

Bekijk ook alle saab remklauwen op RemOnderdelen.nl