Remklauwen SEAT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen SEAT

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De APK let niet op de remvloeistof.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vastzittende remklauw

Hiermee bedoelt men de remklauw. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Bekijk ook alle seat remklauwen op RemOnderdelen.nl