Remklauwen SEAT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw SEAT

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen.

Aluminium remklauw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.