Remklauwen SUZUKI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen SUZUKI

Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Vastzittende remklauw

Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Achter remklauw met handrem mechanisme

A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Bekijk ook alle suzuki remklauwen op RemOnderdelen.nl