Remklauwen SUZUKI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw SUZUKI

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Achter remklauw met handrem mechanisme

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De remklauw zit vast op de fusee van de auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Aluminium remklauw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen.