Remschijven LOTUS

Remschijven en -blokken werken samen in het remsysteem van een auto. Het is dan ook belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen. Zo voorkomt u remverschil in uw auto. Het kiezen van de remblokken is ook erg belangrijk aangezien deze samenwerken met de remschijven. Beide onderdelen wrijven constant tegen elkaar, hierdoor treedt slijtage op. Het is daarom belangrijk om uw remschijven en -blokken tijdig te vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remonderdelen LOTUS

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het remsysteem wordt onder andere gevormd door de remschijven en -blokken. De remweg wordt onnodig verlengd wanneer u met onjuiste onderdelen rijdt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Roest op de remschijven

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Verschillen tussen remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Na remonderhoud moet de computer vaak worden gereset. Door de frictie tussen te remonderdelen ontstaat verslijting. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Bekijk ook alle lotus remschijven op RemOnderdelen.nl