Remschoenen FORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remschoenen FORD bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Minimale dikte remschoenen

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.