Remschoenen FORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschoenen zelf demonteren

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Remschoenen auto bestellen

Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.