Remschoenen FORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, Bosch, Brembo, Bendix, TRW, Pagid, ABS, Lucas, ATE en Rofren

Remschoenen monteren FORD

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remschoenen als handrem

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Bekijk ook alle ford remschoenen op RemOnderdelen.nl