Remschoenen LANCIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Wij controleren altijd bij de LANCIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remschoenen monteren auto

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Remschoenen als handrem

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Bekijk ook alle lancia remschoenen op RemOnderdelen.nl