Remslangen DACIA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Lengte van een remslang

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Elke DACIA heeft een eigen VIN-nummer. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.