Remslangen DACIA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw DACIA

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.