Remslangen DACIA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Elke DACIA heeft een eigen VIN-nummer.

Lengte van een remslang

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remslang bestellen voor uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.