Remslangen DODGE

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Lengte van een remslang

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remslang bestellen voor uw DODGE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.