Remslangen DODGE

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw DODGE

Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

De juiste remslang vinden

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast.

Lengte van een remslang

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.