Remslangen DODGE

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DODGE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang bestellen voor uw auto

Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remslangen en remvloeistoffen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast.

Bekijk ook alle dodge remslangen op RemOnderdelen.nl