Remslangen DODGE

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLDAIHATSUDAEWOOFORDKIASUBARU. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK.

Remslang bestellen voor uw DODGE

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.