Remslangen FERRARI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Wij controleren altijd bij de FERRARI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslang bestellen voor uw auto

De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERCITROENROVERSSANGYONGVAUXHALL. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.