Remslangen HYUNDAI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remslang monteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen.

Remslangen en remvloeistoffen

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.