Remslangen HYUNDAI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Textar, Bendix, Rofren, ATE, Pagid, Bosch, Lucas en Zimmermann

Lengte van een remslang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remslangen en remvloeistoffen

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.