Remslangen INFINITI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remslang bestellen voor uw INFINITI

Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.