Remslangen INFINITI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

Remslang bestellen voor uw INFINITI

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Bekijk ook alle infiniti remslangen op RemOnderdelen.nl