Remslangen INFINITI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Lengte van een remslang

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.