Remslangen LAMBORGHINI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Lengte van een remslang

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Remslang bestellen voor uw LAMBORGHINI

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Je kunt bij ons betalen via {LIST}