Remslangen LANCIA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Wij controleren altijd bij de LANCIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Lengte van een remslang

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.