Remslangen PEUGEOT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Lengte van een remslang

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.