Remslangen PEUGEOT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslang bestellen voor uw PEUGEOT

Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

Bekijk ook alle peugeot remslangen op RemOnderdelen.nl