Remslangen SEAT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SEAT

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remslangen en remvloeistoffen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Lengte van een remslang

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.