Remslangen SEAT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIMERCEDES-BENZNISSANLANCIA. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Vandaag besteld, morgen bij u in huis.