Remslangen SKODA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remslang bestellen voor uw auto

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.