Remslangen SKODA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's .

De juiste remslang vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SKODA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang bestellen voor uw auto

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.