Remslangen SKODA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Remslang bestellen voor uw SKODA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Lengte van een remslang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.