Remslangen SKODA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SKODA

Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

De juiste remslang vinden

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Bekijk ook alle skoda remslangen op RemOnderdelen.nl