Remslangen VOLVO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw VOLVO

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Remslangen en remvloeistoffen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast.

Lengte van een remslang

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.