Remslangen VW VOLKSWAGEN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Remslang bestellen voor uw auto

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Bekijk ook alle vw volkswagen remslangen op RemOnderdelen.nl