Remslangen VW VOLKSWAGEN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remslangen en remvloeistoffen

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.