WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remslangen VW VOLKSWAGEN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen via kenteken

Vind passende remslangen via je kenteken

Kies je VW VOLKSWAGEN model

Remslang bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEVOLVOCHRYSLERMINI. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Lengte van een remslang

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang demonteren

Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen