Remslangen VW VOLKSWAGEN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Remslang monteren

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOALFA ROMEOOPEL. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.

Remslang bestellen voor uw auto

De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen.