Remtrommels IVECO

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Werking van de remtrommel

De achterkant van uw auto remt voor 20% mee. Er komt dus minder belasting op de achterkant van de auto dan op de voorkant. De achterkant slijt dus veel minder snel. Een kapotte remtrommel komt niet zo heel vaak voor. Alleen bij slijtage wordt de remtrommel vaak vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remtrommels zelf demonteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIBUICKCHEVROLETLANCIA. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remtrommels voor uw auto bestellen

In de trommels zitten de remschoenen gemonteerd. Deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af zal nemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Als de handrem wordt aangetrokken, dan gebeurt hetzelfde: de remschoenen zetten uit en komen tegen de remtrommel aan. Bij AutoOnderdelenExpert.nl koopt u de trommels ook altijd per twee om geen remverschil te krijgen. Let er ook op of u de wiellagers die in de trommel zitten mee moet vervangen. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het aan te raden om ook de remschoenen te vernieuwen want deze werken met elkaar samen.