Remtrommels PORSCHE

Een remtrommel zit vaak op de achterkant van de auto. Een remtrommel werkt samen met een aantal andere onderdelen zoals remschoenen, wielremcilinders en handremkabels. Al deze onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht in de remtrommel.

Remtrommels voor uw PORSCHE bestellen

Een nieuwe remtrommel kopen bij AutoOnderdelenExpert.nl gaat heel gemakkelijk met behulp van het invullen van uw kenteken. Zo kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remtrommels worden bijna alleen maar gebruikt op de achterkant van uw auto. Ze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorkant van uw auto. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen, dat wil zeggen per twee.

Remtrommels zelf demonteren

De remtrommel kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Remtrommels koopt men bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. U vindt de juiste remtrommel voor uw CAR simpel met onze kentekencheck.

Werking van de remtrommel

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Als een remcilinder gaat lekker waardoor er olie in de trommel komt, dan moeten de remschoenen vervangen worden. De remschoenen werken als een spons en nemen een groot deel van de weglekkende olie op. Remtrommels worden per stuk verkocht. Het valt echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen, dit om remverschil te beperken. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het aan te raden om ook de remschoenen te vernieuwen want deze werken met elkaar samen.