Spoorstang LANCIA

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een kapotte spoorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren omdat links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Spoorstangen voor uw auto bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-onderdelen (ook wel stuurdelen genoemd).

Spoorstang zelf demonteren

Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.