Spoorstang PONTIAC

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een kapotte spoorstang herkennen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Spoorstang zelf demonteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij de APK van de auto wordt er nauwlettend naar de stuuronderdelen gekeken omdat deze heel belangrijk zijn voor de veiligheid tijdens het rijden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Spoorstangen voor uw PONTIAC bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.