Spoorstang RENAULT

Een spoorstang (ook wel stuurstang) zit tussen het wiel en stuurhuis in. Aan beide zijden van de auto zit een spoorstang op de vooras. Als het om de voorkant van de auto gaat, is de spoorstang eigenlijk de binnenste en buitenste stuurkogel aan elkaar geschroefd. Aan de achterkant van de auto zit ook een spoorstang, deze bestaat dan uit rubbers of lagers aan weerszijde.

Spoorstangen voor uw RENAULT bestellen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

APK-afkeur spoorstang

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIGMCSUZUKICHEVROLETFIAT. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Alle onderdelen dragen in zeer hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Een kapotte spoorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren omdat links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.