WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen LAND ROVER

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw LAND ROVER bestellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANMAZDAPORSCHESEAT. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.