Stuurkogels BMW

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogel zelf demonteren

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Een defect stuurkogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, Lucas, Jurid, TRW en Bosch Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Stuurkogels voor uw auto bestellen

Speling op een kogel of stang kan zeer onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden veroorzaken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Bekijk ook alle bmw stuurkogels op RemOnderdelen.nl