Stuurkogels PLYMOUTH

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stuurkogels voor uw PLYMOUTH bestellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Een defect stuurkogel herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Stuurkogel zelf demonteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Bekijk ook alle plymouth stuurkogels op RemOnderdelen.nl