WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stuurkogels TOYOTA

Een stuurkogel is een kogelgewricht. Dit gewricht zorgt voor een verbinding tussen het wiel en het stuurhuis. De buitenste stuurkogel zit bevestigd aan de wielzijde. Deze wordt op de binnenste stuurkogel vastgeschroefd. De binnenste stuurkogel noemt men ook wel de axiaalkogel, deze zit dus aan het stuurhuis bevestigd. De stuurkogel is af te stellen zodat men de sporing van de auto kan bepalen. Dit gebeurt vaak tijdens het uitlijnen van de auto.

Stuurkogels voor uw TOYOTA bestellen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Textar, ABS, ATE en Jurid Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Een defect stuurkogel herkennen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

De juiste stuurkogel vinden

Bij de APK van de auto wordt er nauwgezet naar de stuuronderdelen gekeken, deze zijn natuurlijk uitermate belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of ten tijde van een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.