Wiellagers CHEVROLET

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw CHEVROLET

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee. Dit fusee zit weer aan het wiel van het voertuig. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Uiteraard is juiste werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw eigen veiligheid. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wiellagers kopen auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijving in zijn volledigheid en let op of het voor de voor- of achterzijde bestemd is. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Het is dus van groot belang dat het wiellager of wielnaaf van uw auto op tijd wordt vervangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Bekijk ook alle chevrolet wiellagers op RemOnderdelen.nl