Wiellagers DAEWOO

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw DAEWOO

Wielnaven kunnen eenvoudig over de as worden geschoven. Pers-wiellagers zullen geperst moeten worden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren.

Wiellagers kopen auto

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en daarna wordt het wat harder. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring.

Bekijk ook alle daewoo wiellagers op RemOnderdelen.nl