Wiellagers FORD

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen FORD

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Wielnaven en -lagers met ABS-sensoren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Water in een afgesloten lager zorgt ook voor beschadigingen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Juiste wiellager voor uw auto

Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.

Bekijk ook alle ford wiellagers op RemOnderdelen.nl