Wiellagers NISSAN

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen NISSAN

Het klinkt als het geluid dat de banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, niet enorm luid. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe glijbussen.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wiellagers worden tijdens de APK uitvoerig getest. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Juiste wiellager voor uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Bekijk ook alle nissan wiellagers op RemOnderdelen.nl