Wiellagers RENAULT

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen RENAULT

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten op het wiel zitten. Daarbij is deze klus niet te klaren zonder een pers. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Juiste wiellager voor uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Goede wiellagers geven het beste rijgedrag bij uw auto. Als je echt wilt weten of het geluid een peilend geluid is, en je de auto op een brug krijgen, dan kun je een geïmproviseerde stethoscoop (een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren. Zo kunt u onderzoeken waar het geluid vandaan komt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Bekijk ook alle renault wiellagers op RemOnderdelen.nl