Wiellagers SAAB

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of het rechter wiellager horen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook ABS in het remsysteem, wat betekent dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten. Deze worden vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager. Ook als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto komen ze voor. Het is lastig om vast te stellen of het lawaai echt van de wiellagers komt, aangezien de auto moet rijden om de het geluid te reproduceren.

Juiste wiellager voor uw SAAB

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Wiellagers kopen auto

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Hierbij is de naaf 1 geheel samen met de schijf.

Bekijk ook alle saab wiellagers op RemOnderdelen.nl