Wiellagers SEAT

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw SEAT

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij sommige auto’s, met name Volkswagen/Audi, kunnen er meerdere types op zitten in verband met de PR-codes. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Wiellagers kopen auto

A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Kijk ook naar je banden als je een soort geruis hoort. Remmen demonteren zodat de lagers gemoteerd kunnen worden. Wees wel voorzichtig. Laat het gereedschap geen bewegend onderdeel raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Bekijk ook alle seat wiellagers op RemOnderdelen.nl