Wiellagers SUBARU

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen SUBARU

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Vaak voorkomende zijn de perslagers, met en zonder ABS-ring. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Achterremschijven bij Franse auto's hebben lagers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Juiste wiellager voor uw auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een afwijkend wiellager geluid. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving.

Bekijk ook alle subaru wiellagers op RemOnderdelen.nl