Wiellagers SUZUKI

Wiellagers zijn erg belangrijke slijtage-onderdelen in een auto. Ze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit. Dit betekent dus dat er 4 wiellagers en -naven op de auto zitten. De wiellagers gaan vaak pas boven de 50.000 kilometer slijten. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en ABS-sensoren al in zitten. Zo wordt het vervangen van dit onderdeel erg gemakkelijk om zelf te doen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Juiste wiellager voor uw SUZUKI

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Hierbij wat tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Wiellager-fabrikanten in Europa voldoen aan zeer strenge wetgeving. Een wiellager krijgt enorm grote en zware krachten te verduren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wiellagers kopen auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gelukkig zijn wiellagers of wiellager-kits over het algemeen niet duur. Een kapotte lager heeft speling of maakt geluid. Met de komst van complete wielnaven met ingebouwde lagers en ABS-sensoren wordt het zelf vervangen een erg eenvoudig klusje. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De magneetkant is vaak zwart of oranje gekleurd. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De meeste wielen hebben vandaag de dag vier of vijf bouten. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Bekijk ook alle suzuki wiellagers op RemOnderdelen.nl