Wielnaven INFINITI

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Slingering in uw wielnaaf

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De magneetkant testen met een ijzeronderdeel. Laat iemand anders het voertuig starten en gas geven tot zo’n 20 kilometer per uur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden. Dit is echt een klus voor mensen met veel ervaring. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Voorwielnaaf zelf monteren

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en zo kunt u gegarandeerd horen welke lager slecht is. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen.