Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Wielnaven INFINITI

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Wielnaven via kenteken

Vind passende wielnaven via je kenteken

Kies je INFINITI model

Voorwielnaaf zelf demonteren

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en deze zit ook op het wiel van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFERRARICHRYSLERCITROEN. Het is minder werk om de gehele naaf en lager in één te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Wiellagers worden bij de APK getest. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Zoemend geluid bij uw wielnaven

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Afdichtingen beschermen lagers tegen water en vuil, en ze dichten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Een wiellager krijgt enorm grote krachten te verduren. Het vervangen van wiellagers is een klus die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen gedaan kan worden, maar in de meeste gevallen is het beter om deze klus uit te besteden.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen