Wielnaven ROVER

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wielnaaf voor uw ROVER bestellen

Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water. Wiellagers worden bij de APK getest. Een wielnaaf heeft minimaal drie bevestigingspunten. Een wiellager is een slijtgraag onderdeel van de auto.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een wiellager krijgt enorm grote krachten te verduren.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wiellagers zijn doorgaans gemaakt van zeer sterk staal en ze zijn daarom zeer duurzaam. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Bekijk ook alle rover wielnaven op RemOnderdelen.nl