WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven ROVER

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Voorwielnaaf zelf monteren

Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat aparte geluid, zullen ze waarschijnlijk nog voor een zeer lange tijd meegaan. Elk wiel heeft een wiellager, ook wel eens in de naaf. Je kunt bij ons betalen via iDeal

Slingering in uw wielnaaf

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Uiteraard is goede werking van de wiellagers op uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Pers-wiellagers moeten altijd geperst worden. De meeste wielen hebben tegenwoordig vier of vijf bouten. De meeste moderne wiellagers zijn geseald.