Wielnaven SKODA

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De meeste wielen hebben tegenwoordig vier of vijf bouten. Dit geluid is vergelijkbaar met een slechte wiellager. A-merk wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wiellagers kunnen slecht tegen hitte en water.

Bekijk ook alle skoda wielnaven op RemOnderdelen.nl