Wielnaven TOYOTA

De wielnaven in een auto zijn onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardig staal. De wielnaven zijn voorzien van wiellagers, bevestigingsbouten of -gaten voor de wielen en doorgaans zitten er ook voorgemonteerde ABS-sensoren op. Een wielnaaf monteren is een eenvoudig klusje en is makkelijker dan het persen van losse wiellagers. Wielnaven zijn erg gevoelig voor de hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen.Ze kunnen soms vervormen waardoor de remschijven kunnen gaan trillen.

Slingering in uw wielnaaf

Rijd niet te hard, beweeg de auto rustig. Er zijn een aantal zaken die u moet weten bij het aankopen van wiellagers. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wielnaaf voor uw TOYOTA bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Rijd ongeveer 20 kilometer per uur over de weg en laat de auto langzaam heen en weer gaan, verschuif ondertussen het gewicht van de auto van de ene naar de andere kant. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Voorwielnaaf zelf monteren

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Verwijderen van wiellagers is geen lastige klus. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als de naaf in zijn geheel moet worden vervangen, dan hebben we het over heel iets anders. Er zijn hiervoor minder gespecialiseerde middelen nodig en het vervangen van de naaf is een meer simpele taak die u zelf kunt uitvoeren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.